- Livrarea produselor Dvs.

 Coletele se înmânează la curier chiar în ziua comenzii (valabil pentru comenzi plasate până în ora 16:00)

- Condiţii de returnare.

Returnarea produselor se accepta în maxim 14 zile calendaristice.

 *Returul este acceptat doar dacă cutia este sigilata și nu prezintă deteriorări.

Produsele returnate trebuie să fie în aceeași stare în care au fost livrate ( în ambalajul original NEDETERIORAT, fără să fie DESIGILAT, fără să prezinte modificări fizice, lovituri etc. ). Dacă produsul este returnat într-o stare în care nu mai poate fi vândut ca și nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxă pentru readucerea în stadiul inițial ( dacă este posibil ) sau, la opțiunea clientului, îi vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

Clientul va putea solicita schimbarea produsului, în termen de 14 zile calendaristice de la data primirii coletului, fără penalități. În cazul solicitării unui alt produs se va achita diferența de preț, dacă produsul este mai scump. În situatia în care clientul optează pentru un produs mai ieftin, diferența de preț nu se va returna. Orient Note va trimite produsul solicitat la schimb numai după ce Clientul a returnat produsul cumpărat inițial. Rambursarea contravalorii produsului ori, după caz, înlocuirea acestuia, se va face în cel mult 30 de zile de la retur. Returnarea banilor ori, după caz, înlocuirea produselor fără penalități și fără invocarea unui motiv, se poate efectua în urmatoarele condiții: în cazul în care produsele au un sigiliu, acesta nu are voie să fie desfăcut - produsul trebuie returnat sigilat; starea produselor achiziționate trebuie să fie la fel ca la primirea lor.

Aceste dispoziții se aplică conform O.G. 130/2000, în cazul achiziționării de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta. Clientul are dreptul să opteze decât o singura dată pentru returnarea / înlocuirea unui produs in conditiile art 4 alin.1 lit b) din O.G. 130/2000. În toate cazurile returnării / inlocuirii a produselor ca urmare a renunțării la cumpărare, costurile de returnare / înlocuire sunt suportate de către client. Renunțarea la cumpărare în mod repetat va putea fi considerată un abuz.

În funcție de comportamentul clientului Arabian Secret Fragance SRL își rezervă dreptul de a-și selecta clientela.

NOTA: În orice situație de returnare a produselor, acestea trebuie să fie în aceeași stare, în cutia originala, cu etichetele intacte și împreună cu toate documentele care l-au însoțit (factură etc.). În momentul efectuării unei comenzi online pe site, Clientul declară că a luat cunoștință și este întru totul de acord cu cele menționate mai sus. Acceptarea acestor termeni și condiții dă naștere unui veritabil contract între părți, făcând aplicare clauzelor.

Produs adaugat la favorite

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii